DroCom in actie

 Isolatiebedrijf Helmwijk BV - Specialisten in naisolatieAls ervaren isolatiebedrijf voert Helmwijk BV uw project met grote zorgvuldigheid uit. Onderstaand wat meer over onze werkwijze.

Voordat de spouwmuurisolatie kan worden aangebracht wordt er eerst een inspectie uitgevoerd. De staat van het metsel- en voegwerk wordt beoordeeld voordat de naisolatie kan worden uitgevoerd.

Met een endoscoop wordt de spouw zelf onderzocht op eventuele afval en/of puinresten. Na goedkeuring en/of herstel van de spouw kan de naisolatie worden aangebracht. Volgens een vastgesteld boorpatroon worder er kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuren van de woning geboord. Met een inblaaspistool wordt de spouwmuurisolatie via deze gaten in de spouw geblazen.

De inblaasmachine die DroCom gebruikt is zeer geavanceerd. Zodra de juiste densiteit (hoeveelheid materiaal per vierkante meter) is aangebracht slaat deze automatisch af. Hiermee worden menselijke fouten voorkomen. De densiteit is erg belangrijk, want indien er te weinig isolatiemateriaal wordt gebruikt krijgt u een te lage isolatiewaarde.

Als alle muren gevuld zijn, maken wij de geboorde gaatjes weer vakkundig dicht met specie op kleur van de voeg. Indien nodig wordt er ondervloerventilatie en / of bodemisolatie/vloerisolatie aangebracht.