Uw woning meer waard met spouwmuurisolatie

Uw woning meer waard met spouwmuurisolatie

Uw woning wordt meer waard door het toepassen van spouwmuurisolatie. Net als alle woningisolatie, zorgt het isoleren van uw spouwmuren ervoor dat uw energielabel omhoog gaat. Hierdoor wordt uw woning meer waard. Een energiezuinige woning wordt voor kopers steeds interessanter.

Daarom is woningisolatie vaak een betere investering dan het verbouwen van uw woning, of het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer, die bij verkoop maar weinig waarde blijken toe te voegen.
Extra ruimte toevoegen aan de woning, door het plaatsen van een serre of dakkapel, wordt wel gewaardeerd.

Maar in de huidige maatschappij winnen de energiezuinige woningen het steeds vaker van de ‘energieslurpers'.

Spouwmuurisolatie geeft hoger energielabelenergielabel woning

Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop en snel terugverdiend. Deze vorm van woningisolatie biedt u het hoogste rendement, want bijna een kwart van alle warmte gaat verloren door ongeïsoleerde muren.
Wanneer u uw woning van spouwmuurisolatie laat voorzien heeft u recht op een hoger energielabel. De marktwaarde van uw woning stijgt direct. En aangezien u sinds januari 2008 verplicht bent een energielabel te overhandigen bij de verkoop heeft u hiermee een mooi verkoopargument in handen.

Hoe hoger uw energielabel, hoe energiezuiniger uw woning. Een energiezuinig huis is niet alleen goedkoper om in te wonen, het is ook comfortabeler. En dat is voor toekomstige kopers erg interessant. Verhoog daarom uw energielabel met spouwmuurisolatie, en andere woningisolatie, en u kunt een hogere verkoopprijs vragen.

 

Investeer in spouwmuurisolatie

Vaak wordt vooral naar de kosten gekeken als het gaat om spouwmuurisolatie. Maar het is juist een investering waar u veel plezier en gemak voor terugkrijgt. Na het aanbrengen van isolatie in uw spouwmuren kunt u direct gaan genieten van lagere maandlasten. Zo zult u binnen enkele jaren uw investering terugverdienen.

Maar ook daarna gaat het besparen door. De lagere energierekening is blijvend, jaar na jaar. U kunt zomaar 25% besparen op uw gasverbruik.

Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Afhankelijk van de huidige gasprijzen kunt u uw investering in spouwmuurisolatie binnen 3 tot 5 jaar terugverdienen. Hoe hoger de gasprijs, hoe sneller het zal gaan. Maar dat is niet het enige voordeel waarvan u kunt genieten. Uw woning zal veel comfortabeler aanvoelen. En sneller op temperatuur zijn.

Spouwmuurisolatie is eenvoudig aan te brengen, vanaf de buitenzijde van uw woning. Binnen één dag zal het isolatiebedrijf het isolatiemateriaal aanbrengen, zonder dat u daarvan in de rommel zit.

Spouwmuurisolatie of verbouwing?

Wilt u uw woning meer waard laten worden en overweegt u een verbouwing? Kijk dan eerst eens goed naar uw isolatie. Isoleren vraagt vaak weinig ingrijpende werkzaamheden en het resultaat is groot.
In tegenstelling tot een complete renovatie of het plaatsen van een badkamer of keuken, wat vaak erg smaakgevoelig is, voegt het toepassen van spouwmuurisolatie directe waarde toe aan uw woning.

Een andere manier om uw woning meer waard te laten worden is het toevoegen van meer ruimte. Een serre, aanbouw of dakkapel geven meer ruimte, maar er is een verbouwing voor nodig waardoor u een tijd in de rommel zit. Vaak zijn deze verbouwingen erg tijd en geld rovend.

Een eenvoudigere manier om uw woning meer waard te laten worden is uw huis energiezuinig te maken. Dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie, ze zullen allemaal uw woning meer waard laten worden. Eenmaal aangebracht zullen de moderne isolatiematerialen de levensduur van uw woning overtreffen.

Spouwmuurisolatie laat uw energierekening het meeste dalen. Maar combineert u alle woningisolatie, dan is uw woning helemaal klaar voor de toekomst.

Waardestijging door isolatie

Uw woning meer waard door isolatie


Hoeveel energiezuiniger kan uw woning nog worden? Ook als er al (oudere) isolatielagen aanwezig zijn is er vaak nog veel winst te behalen. Onze isolatiespecialisten komen graag bij u kijken en adviseren u voor een optimaal rendement.

Wij gaan altijd voor isolatie op maat. Geen woning is hetzelfde, dus om een maximale besparing te halen moet alles goed op elkaar afgestemd zijn. Dan kunt u genieten van een zo laag mogelijke energierekening en een aangename leefomgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over woningisolatie.
Reactie plaatsen